Jump to content
Veriu Forum

Eros

Zona ku mund te shprehet ajo cka mbani me sekret.... V.M 18

Vini re!

Ne kete forum eshte e lejuar postimi me teme erotike (JO PORNOGRAFIKE) dhe terminologjia qe perdoret eshte ajo e anotomise standarte. Nuk lejohen ne menyre absolute sharjet apo perdorimi i fjaleve te pista ne rast te kundert duhen censuruar me ane te karakterit "*" ose perndryshe postimet do te fshihen. Lutemi te evitoni fjalorin e rruges dhe mundohuni gjithmone ti permbaheni temes.

45 topics in this forum

  • 12 replies
  • 10,222 views
  • 38 replies
  • 30,416 views
 1. Sexi Oral

  • 12 replies
  • 10,791 views
  • 2 replies
  • 2,667 views
  • 0 replies
  • 2,807 views
  • 60 replies
  • 18,919 views
  • 3 replies
  • 4,505 views
  • 2 replies
  • 2,769 views
  • 33 replies
  • 16,929 views
 2. Sex per Para

  • 1 reply
  • 3,144 views
  • 37 replies
  • 27,322 views
  • 19 replies
  • 11,375 views
  • 5 replies
  • 21,182 views
 3. Prezervativet.

  • 0 replies
  • 3,135 views
 4. Zhigolo

  • 3 replies
  • 4,448 views
  • 8 replies
  • 4,711 views
  • 7 replies
  • 9,621 views
  • 1 reply
  • 6,081 views
  • 11 replies
  • 35,005 views
  • 6 replies
  • 4,686 views
 5. Sex anal

  • 22 replies
  • 17,849 views
  • 15 replies
  • 13,589 views
  • 0 replies
  • 2,994 views
  • 22 replies
  • 20,270 views
  • 1 reply
  • 3,721 views
 • Forum Statistics

  3,882
  Total Topics
  10,970
  Total Posts
 • Recent Status Updates

 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Today's Birthdays

  No users celebrating today
×
×
 • Create New...