Jump to content
Veriu Forum

admirkraja

Antare
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. Ja dhe Skandali i dale i Inis gjonit ne fillim Maji 2006 ne qender te tiranes, ku brenda ne nje shtepi bashke me te dashurin e vet lozin "bumb ubm uf uh uh ah ah "pasi kan pi dhe drohge!
×
×
  • Create New...