Jump to content
Veriu Forum

Ja si mund te na ndihmoni...

g°n

Pershendetje te gjithve!

 

Ne rradhe te pare ju faleminderit qe zgjodhet te lexoni kete lajmerim. Forumi dhe adresa jone ne teresi ka nevoje te jete me aktive, ndaj per kete kemi nevoje per ndihmen tuaj. Menyrat jane te shumta, por ne po ju sygjerojme disa:

I. Te mbani adresen veriu.com si firme (signature) ne forumet ku ndodheni apo si adresen tuaj te preferuaj. Ose duke shfrytezuar opsion qe ju ben te mundur publikimin e adreses sone.

II. Duke hapur nje teme (ne forumet ku mund te postohen adresat web si publikime) ne forumet e tjere.

III. Te mbani fjalen veriu.com ne MSN Messenger tuaj apo ne cdo messeger qe perdorni apo ne cdo chat.

IV. Te shfrytezoni Social Network duke publikuar here pas here fjalen www.aol.al ne hapesiren tuaj apo duke ftuar miqte tuaj.

V. Te jeni here pas here ne kontakt me postimet tuaj ne forum.

 

Apo cdo menyre tjeter qe mendoni se arrini te rekrutoni anetare sa me aktiv.

 

Ju falemiderit per bashkepunimin!

  • Newsletter

    Want to keep up to date with all our latest news and information?
    Sign Up
×
×
  • Create New...