Jump to content
Veriu Forum

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Earlier
  2. Pershendetje, nje nga veshtiresite qe kam hasur kane qene informacionet e pakta per studentet e huaj se si duhej te ndiqeshin procedurat per regjistrim ne fakultetet, mbi provimin e gjuhes (datat, kriteret, vendodhjet). Nese nuk pyesje studentet e vjeter rrezikoje te mbesje jashte kurseve. Me shume se sekretarite duhej te pyesje studentet vjeter te kursit pasi informacionet shepesh here ishin te gabuara ngaqe ndoshta nuk shpjegoheshe dot me italianet.
  3. Pershendetje po bej nje kerkim /sondazh per nje projekt.Do tu isha shume mirenjohese nese mund te me ndihmoni. pyetja ime eshte : cilat kane qene veshtiresite qe keni hasur sapo keni ardhur ne itali per studime. ? Veshtiresi si per procedurat burokratike per te ndjekur por edhe per integrimin dhe studimin per provimet. Ju falenderoj shume per kohen tuaj
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...