Jump to content
Veriu Forum

Ju lutemi Raportoni postimet spam

g°n

Vini re!

Jeni te lutur te raportoni cdo lloj postimi i cili permban reklamime adresash te huaja qe zakonisht flasin per sex, viagra dhe budalliqe te tjera. Keta persona sillen neper adresa interneti duke reklamuar ose per qellime perhapjeje virusesh ose reklamim adrese.

Te gjithe administratoret jane te lutur te bejen Ban IP dhe te fshijne llogarite e tyre.

Moderatoret jane te lutur te fshijne postimet e tyre dhe te ruajne emrin (nickname) qe mepas te na e dergojne pseodonimin e tyre ne PM.

 

Ju falenderoj per bashkepunimin.

  • Newsletter

    Want to keep up to date with all our latest news and information?
    Sign Up
×
×
  • Create New...