Jump to content
Veriu Forum

Eros

Zona ku mund te shprehet ajo cka mbani me sekret.... V.M 18

Vini re!

Ne kete forum eshte e lejuar postimi me teme erotike (JO PORNOGRAFIKE) dhe terminologjia qe perdoret eshte ajo e anotomise standarte. Nuk lejohen ne menyre absolute sharjet apo perdorimi i fjaleve te pista ne rast te kundert duhen censuruar me ane te karakterit "*" ose perndryshe postimet do te fshihen. Lutemi te evitoni fjalorin e rruges dhe mundohuni gjithmone ti permbaheni temes.

45 topics in this forum

  • 1 reply
  • 3,067 views
  • 6 replies
  • 3,674 views
  • 6 replies
  • 3,543 views
  • 6 replies
  • 3,225 views
  • 15 replies
  • 5,356 views
  • 23 replies
  • 5,587 views
  • 19 replies
  • 4,739 views
  • 15 replies
  • 4,610 views
 1. kufi eros-it

  • 0 replies
  • 1,455 views
 2. A jeni dakort.......

  • 17 replies
  • 4,833 views
  • 19 replies
  • 4,787 views
  • 2 replies
  • 2,983 views
 3. What about :D Pika "G"

  • 2 replies
  • 2,305 views
  • 1 reply
  • 1,858 views
 4. kerkoj ndihme!

  • 6 replies
  • 3,193 views
 5. dita e orgazmes

  • 0 replies
  • 1,712 views
  • 0 replies
  • 2,706 views
  • 6 replies
  • 5,305 views
  • 14 replies
  • 4,423 views
 6. "Sekretet te pa thena"

  • 6 replies
  • 3,377 views
 • Forum Statistics

  3,883
  Total Topics
  10,963
  Total Posts
 • Recent Status Updates

 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Today's Birthdays

  No users celebrating today
×
×
 • Create New...