Jump to content
Veriu Forum

Eros

Zona ku mund te shprehet ajo cka mbani me sekret.... V.M 18

Vini re!

Ne kete forum eshte e lejuar postimi me teme erotike (JO PORNOGRAFIKE) dhe terminologjia qe perdoret eshte ajo e anotomise standarte. Nuk lejohen ne menyre absolute sharjet apo perdorimi i fjaleve te pista ne rast te kundert duhen censuruar me ane te karakterit "*" ose perndryshe postimet do te fshihen. Lutemi te evitoni fjalorin e rruges dhe mundohuni gjithmone ti permbaheni temes.

45 topics in this forum

  • 12 replies
  • 9,228 views
  • 2 replies
  • 2,341 views
  • 0 replies
  • 2,463 views
  • 3 replies
  • 4,141 views
  • 2 replies
  • 2,581 views
 1. Sex per Para

  • 1 reply
  • 2,972 views
 2. Prezervativet.

  • 0 replies
  • 2,934 views
 3. Zhigolo

  • 3 replies
  • 4,254 views
  • 8 replies
  • 4,466 views
 4. Sexi Oral

  • 12 replies
  • 10,465 views
  • 1 reply
  • 5,884 views
  • 37 replies
  • 26,395 views
  • 33 replies
  • 16,320 views
  • 5 replies
  • 20,956 views
  • 0 replies
  • 2,820 views
  • 11 replies
  • 34,702 views
  • 6 replies
  • 4,445 views
  • 1 reply
  • 3,545 views
  • 15 replies
  • 13,176 views
  • 1 reply
  • 3,067 views
  • 22 replies
  • 18,926 views
  • 6 replies
  • 3,225 views
  • 7 replies
  • 9,393 views
 5. Sex anal

  • 22 replies
  • 17,492 views
  • 6 replies
  • 3,674 views
 • Forum Statistics

  3,883
  Total Topics
  10,963
  Total Posts
 • Recent Status Updates

 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Today's Birthdays

  No users celebrating today
×
×
 • Create New...