Jump to content
Veriu Forum

Dashuria

Bota e zemres , shpirtit, dhe ndjenjave mes njerezve

65 topics in this forum

  • 0 replies
  • 2,460 views
  • 13 replies
  • 6,264 views
  • 6 replies
  • 7,739 views
  • 12 replies
  • 6,406 views
 1. Dashuria apo Parate?

  • 22 replies
  • 11,133 views
  • 5 replies
  • 8,218 views
 2. Dashuri e vertete.

  • 9 replies
  • 6,080 views
 3. dashuria e pa mundshme

  • 14 replies
  • 7,406 views
 4. Ekstremitete

  • 4 replies
  • 3,505 views
  • 10 replies
  • 5,218 views
 5. dashuria ne net

  • 17 replies
  • 9,244 views
  • 10 replies
  • 6,249 views
  • 20 replies
  • 11,738 views
 6. dashuri?!

  • 3 replies
  • 3,561 views
 7. Martese shqiptare.

  • 6 replies
  • 4,926 views
  • 4 replies
  • 3,390 views
 8. po per xhelozine cfare mendoi

  • 10 replies
  • 4,716 views
  • 7 replies
  • 3,929 views
 9. Fejese E Detyruar

  • 12 replies
  • 6,822 views
  • 1 reply
  • 3,168 views
  • 38 replies
  • 19,646 views
  • 8 replies
  • 5,650 views
  • 8 replies
  • 5,744 views
 10. Detyrim Apo..

  • 9 replies
  • 4,947 views
  • 3 replies
  • 3,378 views
 • Forum Statistics

  3,882
  Total Topics
  10,963
  Total Posts
×
×
 • Create New...