Jump to content
Veriu Forum

Emigracioni

Sign in to follow this  

Bashkatdhetaret tane jashte shtetit........

Subforums

 1. Shqiptaret Europe

  Shqiptaret neper europe

  30
  posts
 2. Shqiptaret Amerike dhe Kanada

  Shqiptaret neper amerike

  3
  posts
 3. Australi Dhe Azi

  Shqiptaret ne Australi dhe Azi dhe Anktartike :D

  • No posts here yet

29 topics in this forum

 1. Vendi Ku Jetoni

  • 7 replies
  • 6,785 views
  • 1 reply
  • 2,425 views
 2. Per Refugjatet

  • 9 replies
  • 5,049 views
  • 1 reply
  • 2,794 views
  • 16 replies
  • 6,603 views
 3. Ne mergimtaret.

  • 1 reply
  • 3,053 views
  • 5 replies
  • 3,544 views
  • 5 replies
  • 4,304 views
  • 15 replies
  • 6,786 views
 4. 28 Nentori

  • 1 reply
  • 3,266 views
  • 0 replies
  • 2,379 views
  • 7 replies
  • 5,255 views
  • 5 replies
  • 3,661 views
 5. Pushime Te Mbara

  • 0 replies
  • 2,667 views
 6. Kurbeti...

  • 5 replies
  • 4,729 views
 7. Koncert Ne Milano

  • 5 replies
  • 4,122 views
  • 2 replies
  • 2,455 views
  • 3 replies
  • 2,565 views
 8. Ku do kishit emigruar?

  • 16 replies
  • 4,841 views
  • 5 replies
  • 3,451 views
 9. si ju duket....

  • 3 replies
  • 2,776 views
  • 16 replies
  • 5,517 views
  • 2 replies
  • 2,550 views
  • 18 replies
  • 5,795 views
  • 7 replies
  • 3,241 views
Sign in to follow this  
 • Forum Statistics

  3,883
  Total Topics
  10,959
  Total Posts
×
×
 • Create New...