Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

Televizori
Publikuar me 15 Dhj 2009

Televizori

Prej disjavesh nje djalosh shume i druajtur cdo mbremje shkonte per vizite tek nje vajze terheqese.
Rregullisht rrinte ne te njejtin vend: ulur ne divan dhe te kapur dore per dore, shikonin TV deri ne fund te programeve. Pas kesaj djali ngrihej e ikte.
Nje mbremje me ne fund ai e mori guximin dhe i tha:
- Sara, prej kohesh kam dashur te te kerkoj dicka.
- Po thuaje — mermeriti vajze cmendur nga gezimi.
- Kur do te vendosesh qe trregullosh antenen qe te kape dhe kanalin 5 dhe ITALIA 1


1829
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI