Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

Heshtja Burri dhe Gruaja
Publikuar me 15 Dhj 2009

Heshtja Burri dhe Gruaja

Gruaja: I dashur, dua te te them dicka, por a me premton se nuk do ti trogosh askujt,
Burri: Patjeter, e dashur.
Gruaja: Me duhen 3000 mije euro....
Burri: Pa gajle, zere se sdegjova gje.


1394
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI