Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

Qytetari dhe e dashura katunare
Publikuar me 15 Dhj 2009

Qytetari dhe e dashura katunare

Po i thot nje qytetar te dashures katunare:
Hajde e dashtun dalim ne trotuar se po na shkele ndonje i marre.
Dalin kta ntrotuar, ec e ec e ec pas 1 ore i thot kjo katunarja:
Ku eshte ma aj trutuar se u kputem tu ec.


1879
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI