Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

bjondja ne dyqan
Publikuar me 23 Qer 2016

bjondja ne dyqan

Shkon bjondja ne nje dyqna per te blere molle.Kur Shkon te shitesi i thote : Me jep 2 kg molle por mi zgjedh te vogla se e kam shtepine larg dhe me vine rende.


1047
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI