Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

Pse bjondina i njek hajnat kur ja vjedhin televizorin?
Publikuar me 20 Mar 2016

Pse bjondina i njek hajnat kur ja vjedhin televizorin?

Pse bjondina i njek hajnat kur ja vjedhin televizorin?
se don me ja jep edhe digitronin ..


1065
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI