Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

Burri dhe gruaja ne parade demash
Publikuar me 23 Qer 2010

Burri dhe gruaja ne parade demash

Nje burre dhe nje grua ishin ne nje parade demash ku po shfaqeshin raca te ndryshme. Hyn demi i pare dhe prezantuesi thote:
Prezantuesi: Ky dem eshte me origjine nga Kanadaja dhe aftesi te ndryshme nder te to qe arrije te ciftohet deri me 10 lope ne dite...etj ...etj.
Gruaja: He burre, e sheh, 10 lope ne dite e ti... 1 nje here ne jave
...hyn demi i dyte.
Prezantuesi:...ky dem vjen nga holanda dhe ka aftesi te ciftohet deri me 15 lope ne dite...etj...etj
Gruaja: E, shikon burre, 15 here ne dite heh ky po qe eshte dem e jo ti
...hyn demi i trete.
Prezantuesi:...ky dem vjen nga gjermania dhe mund te ciftohet deri me 20 lope ne dite....etj..etj
Gruaja: eh kujt ti thuash, burrim duket si vic me shume...
...ia pret burri...
Burri:Me fal o shoku prezantues, ky demi e ben me nje lope apo me lope te ndryshme...?
Prezantuesi: jo jo me lope te ndryshme.
Burri: he grua e shikon... e ti me ben namin per nje dashnore


2634
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI

tina

me pelqen shum

Diele, 30 Tetor 2011 07:18

jona

ahahaahh e fort kjo

Enjte, 08 Shtator 2011 20:21