Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

gruja
Publikuar me 14 Shk 2015

gruja

a e dini se kur e ban gruja burrin miljoner ,,,,,............ veq kur eshte burri miljarder mas ni muaji e ban miljoner


1007
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI