Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

burri dhe gruaja
Publikuar me 15 Tet 2013

burri dhe gruaja

Burri ne shtratin e vdekjes
-Grua kam jetuar gjith jeten me nje peng mu beto qe do me thuash te verteten.
-Po more burr te betohem
-Cuni i vogel a esht i imi apo jo
-Te betohem qe po,esht i yti.
E keshtu Burri vdes i qete.
Mbasi mbyll syte gruaja psheretine
-Shyqyr qe sme pyti per kto 5 te tjeret


1776
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI