Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

greku
Publikuar me 23 Jan 2014

greku

Ishin nje cift grek... Gruaja humb per 2dite nuk vjen ne shtepi...
Mbas 2 ditesh kur kthehet ne shtepi e pyet burri ...
- Ku humbe 2 dite moj idiote...?
Gruaja pergjigjet:- Po ja or bur,r kur ika ne super market me rrembyen
2 shqiptar dhe me futen ne nje furgon me cuan ne nje vile dhe me
perdhenuan 3 dit rrjesht...
Burri: - cfar thua moj idjote, ti vetem 2 dit mungove..?!
Gruaja: po, por do iki dhe sot......


2220
  
2

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI

anonimja

hhhaahhahahaahaa

Shtunë, 24 Janarë 2015 20:26

hhhhhhhhhhh

pppppppppppp

Martë, 01 Korrik 2014 00:06