Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

Shqiptari
Publikuar me 27 Kor 2016

Shqiptari

Pse krejt Shqiptart Kan Snapchat?
Se Dojn me deshmu se jon Qen Ne Te vertet!


1118
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI