Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

Ne autostrade
Publikuar me 24 Jan 2009

Ne autostrade

Gruaja degjon ne radio nje njoftim se ne autostraden ku po kalonte dhe i shoqi ne ato momente dikush po ecte ne drejtim te kundert. E shqetesuar i telefonon burrit ne celular: I dashur, bej kujdes se ne autostrade nje i cmendur po ecen ne drejtim te kundert me ty! Çfare thua moj -ja pret i shoqi - nuk eshte vetem nje ...


1018
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI