Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

Mbylle gojen
Publikuar me 24 Jan 2009

Mbylle gojen

Dentisti i thoshte pacientes:
- Zonje hapeni gojen ju lutem!
- Faleminderit, - ik then pacientja.
- Perse me falenderoni?
- Sepse shoqi im me thote gjithmone "Mbylle gojen!"


857
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI