Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

Makina
Publikuar me 24 Jan 2009

Makina

Dy shoke takohen mbas shume kohesh dhe u ulen te pinin kafe. Duke folur me njeri-tjetrin e pyet njeri. A je martuar? Po i pergjigjet. Po ti? Edhe une por me ka zene halli i thote. Po pse? Kerkon gruaja makine. Oh i thote ky tjetri edhe mua me kerkon makine. Ndahen pastaj dhe takohen pas ca kohesh dhe e pyet he a ja bleve makinen? Po i pergjigjet. Po ti? Edhe une i thote ky tjetri por me ka zene nje hall i madhe, cfare ke pyet shoku? Ka filluar gruaja naten ma kap me dore dhe thote, i pari, i dyti, i treti, i katerti , indietro. O po ti nuk qenke gje i thote tjetri. Ajo e imja i ulet siper dhe thote. Hidhi 20 litra nafte.


1080
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI