Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

Gjirokastriti
Publikuar me 24 Jan 2009

Gjirokastriti

Nje gjirokastri shkoj te dilte ne banje dh ne vc i rane 20 cent dhe po mendonte ta fus dori e ti marr 20 cent apo jo pasi u mendua mir morri portofolin dhe nxorri 1 euro dhe holli vc dhe tha tani u bene 1.20 cent dhe po e fus dhe po i marr.


1061
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI