Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

termeti e papagalli
Publikuar me 17 Maj 2006

termeti e papagalli

Nje zyrtar kishte nje papagall ne shtepi, por sa here qe dilte e kthehej ne shtepi, papagalli e shante,-o dul ky pederasti, o erdh ky pederasti. Mire po poja merziste dhe vendos ta mbydhte ne gjam qe te mos ndihej,por papagalli vazhdonte ta shaje me gisht. Atehere i thate papagallit po shave me do te mbys. Nje dite kthehet i lodhur nga puna, sa hyne ne shtepi, kthehet papagalli e i thote,- na erdhi ky pederasti. Burri e merr papagallin dhe e fute ne nje thes dhe i bie me thuper. Kur hape thesin, papagalli gjalle e perseri, i thote, ne tere kete termet qe ra vetem une e ky pederasti meshtuam. 


1166
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI