Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

LEPURI DHE QENI
Publikuar me 07 Jan 2016

             LEPURI  DHE  QENI

Rruges duke levizur papritmas esheh nje qen duke ardhur,lepuri ndalet !Kur mbrrine qeni e pyet lepurin q`pret ti ketu,jame duke pritur ujkun per te dal ne dyluftim Qeni u habit dhe eci duke menduar si eshte e mundeshme qe lepuri te dal ne dyluftim me ujkun.pas pak vjen ujku dhe e pyet lepurin qfare pret lepuri i pergjigjet se jame duke pritur luanin ne dyluftim ujku kalone duke menduar se si eshte e mundur qe lepuri te dal ne dyluftim me luanin.Pas pak vjene luani dhe e pyet qfare iu the te tjereve ,lepuri iu pergjegj paj une veq ha m...!


1444
  
1

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI

ENDRIT

jam shum i lumtur

Premte, 08 Janarë 2016 16:49