Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

Lepuri dhe tualeti
Publikuar me 12 Shk 2015

Lepuri dhe tualeti

Shkojne e i thone luanit se lepuri po ngre pyllin ne kembe nga zhurma per te patur nje tualet ne pyll.
- Po mire thote luani ma sillni ketu lepurin ta pyes si qendron puna.
E marrin lepurin per veshesh e cojne tek luani.
- Fol i thote luani - ca halli ke ?.
-Dua banjo - i thote lepuri.
-Po car banjo do ti more lepur - i thote luani si mbret i pyllit, - shko ne ndonje ferre edhe ti si gjithe te tjeret.
-Jo i thote lepuri dua banjo.
-Ore lepur perse e do banjen ti -i thote luani.
-E dua se sben e dua e dua- hidhej lepuri.
-Okej tha luani te - ndertohet banja.
Dhe ashtu u be u ndertua banja.
-Por pas disa ditesh ngrihet lepuri dhe bertet - Te prishet banja ,te prishet banja.
-I shkon fjala luanit dhe me inat bertet- Ma sillni lepurin se do ta shqyej.
E marrin lepurin dhe e cojne tek luani .
-Ore lepur - i thote luani, - ca ke qe bertet ?.
-Deri sa e beme banjen na cmende koken, tani po thua ta prishim ,si eshte puna me trego ?.
-Nuk te tregoj - i thote lepuri por dua te prishet banja.
-Ore lepur do flasesh i thote luani apo te te shqyej.
-Jo ,jo thote lepuri twe prishet banja.
Luani ngrihet ne kembe dhe e kap lepurin per veshesh, - fol i thote se te griva ?
Lepuri i trembur ja kthen.
-Po ja, zoti luan, ARIU, EDHE VJEN E HYN PA RRADHE NE TUALET EDHE DO TE LEPURUSHA TE FSHIJE PRAPANICEN


1712
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI