Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

Kamikazi me bombe...
Publikuar me 19 Mar 2012

Kamikazi me bombe...

Kamikazi me bombe...
- Keni vetem nje minut kohe per te dale nga dyqani i kafsheve !!!
- Breshka: A mos ja fut kot !!! xP


1766
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI