Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

qeni do nje te dashur
Publikuar me 13 Maj 2014

qeni do nje te dashur

Ishte nje qen dhe deshte dashnore qeni iu afrua nje qenushe dhe i tha do fejohedh me mua jo i tha qenushja se kam nje po ska gje i tha qeni se e be jme me rradhe jo i tha qenushja se zieni qeni i tha nuk ziemi se e hellim tek a cift


1473
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI