Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

Papagalli ne Fluturim
Publikuar me 09 Tet 2006

Papagalli ne Fluturim

Nje Papagall po Fluturonte me Avion. Ne Krah te tij ishte ulur nje Burre.

Ky Burri i thote Stuardeses, me sill te lutem nje Gote Vere, por ajo beri sikur nuk e degjoi.

Po keshtu edhe Papagalli i kerkoi Stuardeses nje Biskote duke e share " Hej Kurve me jep nje Biskote" dhe Stuardesa ja sjell menjehere. Ky Burri u habit dhe i thote edhe ai po keshtu: " Hej Kurve me jep nje Gote Vere"

Stuardesa i thote Sigurimit te Avionit se e Kishin ofenduar, dhe ky i fundit i hedh te dy nga Avioni, kete Burrin dhe Papagallin.

Duke rene poshte, e pyet Papagalli Burrin, A di te fluturosh? Burri i thote se JO nuk di. Atehere i thote Papagalli, Pse te ha Goja Mut dhe e shave Stuardesen?


1203
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI