Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

Dy gjuetare
Publikuar me 24 Jan 2009

Dy gjuetare

ishin dy gjuetare qe po ndiqnin nje lepur ndiq e ndiq deri ne nje vend gjuetaret e humbin lepurin me pas ata takojne nje coban dhe e pyesin mos ke pare nje lepur te kaloje ketej po ju thote ai kaloi nje lepur mashkull por nga e di ti qe ishte mashkull e puesin gjuetaret ju pergjigjet cobani kur ai lepuri po kalonte ketej ai me tha qe po i pe ata gjuetaret ju thuaj te me rruajne bolet...


1474
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI