Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

Sita
Publikuar me 15 Maj 2015

Sita

Nena:Djali im mos ma ke par siten.
Djali:E kum qit ne bordhok.
Nena pse?
Djali:Sepse ishte krejt bira bira. :v
Nena:uuuuuuuuuffffffffffffffffffffff


637
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI