Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

dy budallenjt
Publikuar me 05 Mar 2016

dy budallenjt

ishin dy budallenj dhe po rrinin.NJeri tha skena cfar te bejm a te shtyme kete pallatin dhe ta cojme te lagjja tjeter?Epo mir lan xhaketat ne tok dhe fillojne te shtyne me te veten.aty shkon jneri dhe i merr xhaketat.shtyne e shtyne sa lodhen dhe kthejne koken mbrapa.Ehuuuuuu sa larg paskemi shkuar nuk u dukkan as xhaketat.


1044
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI