Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

gruja dhe burrnimi
Publikuar me 29 Sht 2015

gruja dhe burrnimi

kishin qen disa burra ne nje dhom dhe hyn njeri thot kush i frigohet grues net ngritet ne kemb krejt ngriten njeri jo.i thot ti nuk ju tuesh grues a ai thot jo i tutna por si e permene emrin e grues um leshun kembet e sun u ngritsha hahaha.


1076
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI