Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

Gjakovari
Publikuar me 02 Dhj 2015

Gjakovari

Osht gjakovari tu ngu muzike
Edhe i prishen ndegjuset
Thot ishalla more zot mu kan shurdhu vesht


1097
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI