Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

Dreka
Publikuar me 19 Kor 2015

Dreka

hyp gjakovari mi kulum te shtepis dhe rrezohet ne tok bumm oj grua oj grua mos be asgje sot per drek se do e ha ne spital


740
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI