Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

presoret
Publikuar me 28 Maj 2015

presoret

Ishte nje presore biologjie dhe kjo kur po shpjegonte
mesimin i ra shkumsi nga dora she ajo u ul per ta mar
dhe cunat po e shikonin nga posht se ajo kishte
veshur nje fustan te shkurter dhe cunat bertiten uuuuuu
ca tangash she presorja tha do vini ti provoni ato poshte
tan gave?Cunat thane me kenaqesi dhe mbasi u xhvesh
kjo filluan cunat nga aksioni.Dhe kjo mbas 5 sekondash
filloi tja bente ahahahahahaaahhhh dhe cunat po ngulmonin
perseri dhe me forte dhe presorja po bente akoma me keq
kur aty erdhen dhe presoret e tjera dhe cunat filluan perseri
aksionin e tyre.


797
  
1

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI

se

seksi

Enjte, 04 Qershor 2015 15:10