Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

Nje dite pune
Publikuar me 19 Kor 2015

Nje dite pune

Nje dite pune
5:00h-''Paskam koh per te fjetur''
6:00h-''Po fle edhe pak''
6:30h-''Koha per tu zgjuar''
6:57h-''U zgjova, vetem sa te numroj deri ne tre:Nje, dy...''
10:00h-''Alo shef jam shum i semur sot nuk mund te vi ne pun...''


775
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI