Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

Gjakovari
Publikuar me 19 Kor 2015

Gjakovari

hyp gjakovari ne autobus
dhe thot a paguhet bilet
per lule
sigurisht qe jo ..
Manushaqe,hajde hyp


810
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI