Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

folja skam
Publikuar me 19 Kor 2015

folja skam

Profesori:zgjedhoma foljen ''skam''
Nxenesi:un skam,ti ske,ai ajo skam,
ne skemi,ju skeni,ata ato skan..
Profesori:qfar kohe esht kjo.
Nxenesi:ne kohen e fukarrallakut profesor


897
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI