Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

dhenderi me vjehrren
Publikuar me 08 Maj 2015

dhenderi me vjehrren

dhenderi i thote vjehrres,vajza jote me doli e perdorur,vjeherra i pergjigjet malli qe blihet nuk kthehet....


642
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI