Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

Arsimtarja dhe nxenesi
Publikuar me 19 Kor 2015

Arsimtarja dhe nxenesi

I thot arsimtarja nxenesit qu dil jassht nxenesi i thot me gjith qef veq nuk kom viz


753
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI