Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

3 mkatet
Publikuar me 10 Kor 2015

3 mkatet

Shkon nje njeri tek prifti kur shkon atje I thot priftit I kam bere 3 mkate I thot prifti kallzoma tparin aj I thot e kam qi ni vajzë te virgjer prifti I thot ky mekat nuk tfalet hiq I thot tregoje tdytin I thot e kam qi ni gru tmartume prifti I thot as ky nuk tfalet hiq I thot prifti tregoje tretin aj thot e kam qi ni plak I thot prifti as ky nuk tfalet hiq . Ky shkon te hoxha kur shkon tek hoxha I thot hoxhes I kam bere 3 mkate I thot hoxha kallzoma tparinaj I thot e kam qi ni vajzë te virgjer I thot hoxha pase ba sevap I thot hoxha kallzoma tdytin I thot e kam qi ni gru tmartume edhe me kta pase ba sevap I thot hoxha kallzoma tretin aj thot e kam qi ni plak I thot hoxha pase ba shum sevap I thot ky njeri po prifti mtha se kto 3 mkate nuk tfalen hiq I thot hoxha po qka din prifti se qka asht Pidhi.


643
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI