Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

Bjondja dhe Iphone
Publikuar me 25 Dhj 2012

Bjondja dhe Iphone

-i Them Shoqes time ...Ahh ti e paske 1 iPhone..
- Po e kam
- Nuk tkam pyetur.. a nuk te pengon fakti se ke 1 teLefon me inteLegjent se vetja !!


1537
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI