Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

Bjondina Dhe Polici
Publikuar me 30 Tet 2014

Bjondina Dhe Polici

Ishte nje bjondine qe telefonoi policin ne 2 te nates dhe i tha me kane vjedhur timonin,nderruesin e shpejtesive,radion...
Pas 5 min e therret prape dhe i thote me fal xha polic qenkam ulur mbrapa.


1128
  
1

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI

arsi

brravo

Martë, 04 Nëntor 2014 18:21