Llogaria ime
Veriu Portal
Barcaleta

Prifti ne biciklete
Publikuar me 24 Jan 2009

Prifti ne biciklete

nje prift po i jepte bicikletes pa duar. polici e ndalon dhe i thote pese leke gjobe. prifti i habitur e pyet pse. polici i thote se ishte duke i dhene bicikletes pa duar. prifti i thote se ai eshte me zotin. polici i thote dhjete leke gjobe se ishin dy veta ne biciklete


1552
  
1

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI

ndue pjetri

ne njeod burrash nastradinin e pyet nje njeri i thot sa vjet i ke nastradini ja kthen 20 pas 20 vitesh e pyet serish njeriu i njejt sa vite i ke nastradini i thot 20 vjeq po si para 20 vjetve te kam pyetur ti kr then 20 dhe tani 20,nastradini thot burri njeher fol.ahhahahahaha

Enjte, 04 Dhjetor 2014 20:08