Llogaria ime
AOL Portal
Lifestyle

Unë, gruaja dhe dashnori
Publikuar me 29 Dhj 2013

Unë, gruaja dhe dashnori

A eshte e mundur te kete nje lidhje mes bashkeshortit, bashkeshortes dhe dashnorit?

Kete gje e kane provuar nje cift ne Napoli te italise ku gruaja 38 vjeçare ka pasur nje lidhje jashte-martesore qe mepas eshte zbuluar nga i shoqi. Momentalisht bashkeshorti ka pranuar situaten duke pare se dashnori kishte dhjete vjet më i ri se vetë gruaja.

Për të shuar gjakrat ka ndërhyrë gruaja e cila pohuar se pavarësisht tradhëtisë ajo eshte e dashuruar me bashkëshortin e saj dhe gjithashtu me dashnorin, duke krijuar nje trekendesh "dashurie" paksa te komplikuar.

Per te funksionuar kjo lloj lidhjeje ata kane nenshkruar nje kontrate ku te tre do te pranonin kushtet e lidhjes. Por, pas nje jave, gjate krishtlindjeve gruaja ka marre ne telefon dashnorin per ti uruar festen dhe me sa duket ajo ka folur gjate me të duke zemëruar të shoqin xheloz i cili ka rrahur të shoqen.

Shpejt dashuria e gruas ndaj burrit është kthyer në një denoncim per dhunë dhe keqtrajtim duke mbyllur përfundimisht trekëndëshin e dashurisë.


1438
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI