Llogaria ime
AOL Portal
Lifestyle

Studimi: Televizori rrit pasionin në dhomën e gjumit
Publikuar me 04 Qer 2014

Studimi: Televizori rrit pasionin në dhomën e gjumit

Bindja se televizori ne dhomen e gjumit 'vret' mardheniet ne cift eshte hedhur poshte nga nje studim anglez i cili ka bere nje sondazhe mes shume cifteve.

Atyre u eshte kerkuar te thone se sa maredhenie kane ne nje jave dhe nese kane apo jo nje televizor ne dhome. Nga Sondazhi del se ciftet qe kane televizor ne dhomen e gjumit kane dy deri ne tre here me shume maredhenie me partnerin e tyre.

Mepas u eshte kerkuar nese suksesi i mardhenieve vjen nga televizori, 67% u jane pergjigjur PO. Nje e treta e tyre thote se perdor televizorin per te shikuar programe qe rrisin pasionin apo ndonje skene filmi.


1166
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI