Llogaria ime
AOL Portal
Lifestyle

WhatsApp, aplikacioni i përkryer për tradhëti bashkëshortore
Publikuar me 11 Nen 2014

WhatsApp, aplikacioni i përkryer për tradhëti bashkëshortore

I ka kushtuar plot 19 miliard dollare aplikacioni i perdorur nga 600 milion perdorues ne te gjithe boten kompanise Facebook. Per kete ai renditet si nje nga lideret boteror per komunikimet online dhe padyshim nje rival 'mik' i Facebook Messenger.

Por si cdo pjese tjeter e teknologjise, edhe Whatsapp ka pjesen e saj te 'erret' duke komplikuar seriozisht maredheniet burre-grua, te dashuren apo te dashurin, te fejuaren apo te fejuarin.

Ne nje studim te fundit, ky aplikacion eshte shkaku i 40% te cifteve te ndara. Ne fakt, keqperdorimi i ketij te fundit pasi ne vetvete aplikacioni ka si funksion komunikimin, pastaj na mbetet Ne se si ta perdorim dhe me ç'qellim.

Fale funskioneve te tij, aplikacioni eshte ne gjendje te dergoje foto, mesazhe zanore, mesazhe teksti dhe kjo e fundit eshte e mundur te dime nese personi e ka lexuar apo jo me simbolin dopio-mire.

E gjithe kjo, mjafton te kemi nje linje interneti wi-fi apo trafik te dhenash nga operatori celulare dhe jemi ne gjendje te komunikojme me shoket, te afermit, koleget... e pse jo dhe me dashnoren apo dashnorin.


1172
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI