Llogaria ime
AOL Portal
Lifestyle

Shën Valentini: Femra adhuron lulet, mashkulli pasionin
Publikuar me 13 Shk 2014

Shën Valentini: Femra adhuron lulet, mashkulli pasionin

Shume meshkuj, me afrimin e dites se te dashuruarve, Shen Valentini, mundohen ti ofrojne më të mirën (brenda mundësive) partneres se tyre. Te gjithe diskutojne se cfare ti dhurojne asaj. Nje darke romantike, nje tufe me lule, nje udhetim apo dicka te cmuar.

Mashkulli mbetet larg vëmendjes edhe pse vitet e fundit ka pasur nje rritje te "sensibilitetit" te mashkullit. Meshkujve nuk iu interesojne dhuratat; kete e thote nje studim i kryer nga universiteti i Monmounth ne Teksas. Studimi eshte kryer tek rreth 1000 meshkuj.

Ne fakt studimi tregon me shume se kaq. Ai duket me shume i interesuar nga atmosfera, ndjenja dhe pasioni. Shume here shikojme se meshkujt nuk jane te interesuar nga dhuratat, kjo ndodh se tek te tilla festa apo raste ata shikojne nje nate dashurie te veçante.

Nuk eshte e rastit qe eshte bere tradite se meshkuj duan te bejne dhurata siç jane veshjet intime per femra, duke treguar hapur interesin e tyre per nje nate shume te veçante.


1051
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI