Llogaria ime
AOL Portal
Lifestyle

Mbërrin viagra për femra
Publikuar me 21 Jan 2014

Mbërrin viagra për femra

Viagra për femrat mund të vihet në shitje vitin e ardhshëm në farmacitë në Mbretërinë e Bashkuar, siç është raportuar nga 'Daily Telegraph'.Pilula projektuar për të rritur dëshirën seksuale femërore duket të jetë e vlefshme edhe për uljen e oreksit, duke ulur ndjenjën e urisë dhe dëshira për të ngrënë tepër. Zhvilluesit, hulumtuesit e Orlibid, të kompanisë britanike që krijoi ilaçin, shpresojnë se produkti do të jetë në dispozicion për blerje nga fundi i vitit 2015.

"Do të jetë një pilulë e dobishme për të gjithë - tha Mike Wyllie, pjesë e ekipit - nga pacientët që vuajnë nga çrregullime seksuale deri tek ata që thjesht duan të përmirësojnë performancën e tyre në shtrat ". Version sintetik i melatoninës - hormon i lidhur zakonisht me nxirjen e lëkurës - ilaçi vepron në tru për të rritur dëshirën seksuale. E marrë pesëmbëdhjetë minuta përpara aktit, pilula duhet të ndihmojë për të mbajtur lart dëshirën seksuale për më shumë se dy orë.


1517
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI